Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

κερδιστε με ερευνες (researchtoday.gr)

ακόμα μια εταιρία που πληρώνει με έρευνες.δώρα ή χρήματα..δε νομίζω να σας χάλαγε μια φωτογραφική μηχανή,ή μια τηλεόραση ή οτιδήποτε..
αρχείο λήψης
είναι γρήγορη και απλή η εγγραφή.οι έρευνες θα σας έρχονται στο email που θα δώσετε στην εγγραφή σας.
Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι, μέσα από τη συμμετοχή σας στις έρευνες αγοράς που διεξάγουμε, μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας για μια πληθώρα θεμάτων. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική, καθώς έχει τη δύναμη να προάγει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που όλοι χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Οι πόντοι-χρήματα και τα δώρα που θα κερδίζετε με την κάθε συμμετοχή σας, είναι απλά η ανταμοιβή μας για το χρόνο που μας διαθέτετε!
Το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε από κάθε έρευνα που συμμετέχετε, κυμαίνεται από 0,50 έως 5 ευρώ ανάλογα με το χρόνο που απαιτείται να αφιερώσετε. Για παράδειγμα, για μία έρευνα αγοράς διάρκειας 10 μόλις λεπτών, θα μπορείτε να κερδίσετε 1-2 ευρώ! Κάθε φορά που το υπόλοιπο των πόντων-χρημάτων σας είναι μεγαλύτερο των 10 ευρώ, μπορείτε να εξαργυρώνετε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει, διαλέγοντας μια δωροεπιταγή από πληθώρα καταστημάτων! Επιπλέον, εκτός από τους πόντους-χρήματα, θα μπορείτε να κερδίζετε και δώρα μέσα από κληρώσεις που θα διοργανώνονται από τη researchtoday.gr για τα μέλη του online panel της!κάντε την εγγραφή σας εδώ και ξεκινήστε τώρα…καλό ξεκίνημα σε όλους :)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου